søndag 1. mars 2009

Flådd paprika


Dette her har jeg lest om mange steder, men jeg syns det så så slitsoms ut at jeg ikke har giddi å prøve... Men så prøvde jeg til slutt likevel og det er SÅÅÅÅ enkelt. Også veldig godt/sundt :-) Du kan bruke alle typer (sånne lange er også fine) og alle farger.

Du trenger:
Paprika, en stk per porsjon
Olje, 1/2 ts per porsjon
Matpensel og stekeovn med grillelementer

Sånn gjør du:
Sett ovnen på grillings - full guffe!
Vask og rens paprikaen. Del den i to. Legg dem men skinnsiden opp på en stekeplate som er dekket med bakepapir.

Pensle med olje, et tynt lag over hele skinnsiden.
Sett platen inn på øverste rille.
FØLG MED!
Når skinnet vobler seg og paprikaen begynner å blir sort tar du den ut.
La den hvile i 5 minutter, riv av skallet. Det skal gå veldig greit.


Bruk paprikaen som den er med salt og pepper på, eller lag noe mere godt av den:



Tomat- og paprikasalat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar